23948sdkhjf

Kone levererar till unik byggnad i Shenzhen

Shenzhen International Energy väljer KONEs energieffektiva People Flow-lösningar till sitt nya nya huvudkontor i kinesiska staden Shenzhen.
– Vi är stolta över att våra People Flow-lösningar kommer att användas för att säkerställa det bästa möjliga flödet av personal och besökare i dessa moderna energieffektiva torn”, säger Juha Mennander, KONEs skandinaviska VD, i ett pressmeddelande.

Shenzhen International Energy Mansion kommer att få 28 energieffektiva KONE MiniSpace-hissar och ett KONE E-Link-fjärrövervakningssystem som kopplar samman hissarna med byggnadens styrsystem. KONEs fokus på energieffektivitet, innovativa personflödeslösningar och design avgjorde affären. Installationen kommer att sätta en helt ny standard för hållbara kontorsbyggnader i Kina.

Säregen design
Shenzhen International Energy Mansion har designats av de världskända arkitekturfirmorna BIG och ARUP, och kommer att omfatta två höga torn på 218 respektive 116 meter med en total yta på 143 000 kvadratmeter. Byggnaden har designats för att klara det tropiska klimatet i staden med en veckad fasad som ska skydda mot det starka solljuset.

Byggnaden ligger i Shenzhens centrala politik-, kultur- och affärsdistrikt och beräknas stå färdig 2017.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081