23948sdkhjf

Schneider Electric energieffektiviserar åt Eskilstuna Kommunfastigheter

Eskilstuna Kommunfastigheter väljer energispecialisten Schneider Electric för att uppnå målet att energieffektivisera med 20 procent.
Projektet är ett EPC-projekt, Energy Performance Contracting, vilket innebär att Schneider Electric ska hjälpa Kommunfastighet att nå 20 procents energibesparing till 2016, uppdatera teknisk utrustning, minska akutunderhållet med mera.

– Vi är mycket glada att få hjälpa Kommunfastighet i Eskilstuna med energieffektiviseringen av deras fastigheter. Vi hoppas att fler kommuner inser den potential för besparingar och förbättringar som de sitter på, säger Rikard Westerlund, försäljningschef inom Energy & Sustainability Services, på Schneider Electric, i ett pressmeddelande.

I takt med att energianvändningen sänks minskas även kommunens miljöpåverkan samtidigt som dess totalekonomi förbättras. En annan målsättning med projektet är att förbättra inomhusklimatet för Kommunfastighets hyresgäster.

Fas två av energieffektiviseringsprojektet har nu inletts vilket innebär att analysen som gjordes i fas ett godkänts och att installationen nu kan börja.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078