23948sdkhjf

Swedol expanderar med nytt koncept

Swedol har tecknat kontrakt för en ny butik i Globenområdet i Stockhom. Etableringen är ett led i Swedols strategi för ökad satsning inom sälj och marknad och genomförs enligt bolagets nya butikskoncept.
– Läget i Globenområdet är precis enligt våra önskemål och lokalen kommer att utformas till en expressbutik i linje med Swedols nya butikskoncept, säger Clein Johansson Ullenvik.



Swedols nya modell för etablering av butiker omfattar riktlinjer för bland annat lokalisering av butiker och butiksstorlek. Nya Swedolbutiker i normalstorlek kommer att vara 1 200-1 500 kvadratmeter med fullt sortiment och serviceutbud samt expressbutiker om 600-1 000 kvadratmeter med utvalda delar av sortimentet. Tanken är att butikerna ska anpassas efter var de är lokaliserade.

Expressbutiker kommer att användas för att förtäta närvaron i storstäder där Swedol redan har butiker samt vid nyetablering på mindre orter. Gemensamt för de olika butiksstorlekarna är att de erbjuder dagen efter-leverans från Swedols logistikcenter.

Öppning för den nya butiken i Globen beräknas ske i oktober 2015.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.128