23948sdkhjf

KONE flyttar huvudkontor

De nya lokalerna utmärks av modern och hållbar arbetsmiljö i ett attraktivt läge.
KONE har tecknat ett nytt hyresavtal med Atrium Ljungberg för sitt svenska huvudkontor i Ärvinge, Kista. Det geografiska läget samt en modern och hållbar arbetsmiljö har varit några av KONEs kriterier under arbetet med att hitta nya passande lokaler.

– Våra hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar spelar en avgörande roll för utformningen av framtidens byggnader och hur personflödet kan förbättras inom och mellan dessa. I Kista får vi ett huvudkontor som både kan representera vår verksamhet, ha ett attraktivt geografiskt läge samt erbjuda en modern och hållbar arbetsmiljö, säger Malin Brant-Lundin, Marketing & Communication Manager, till Building Supply.

Avtalet omfattar ca 2 500 kvm och inrymmer i huvudsak moderna kontor samt mindre labb- och teknikytor. I lokalerna ska KONEs egna energieffektiva hissar installeras.

Prisas för innovation
I Kista skapas stora delar av framtidens teknik och innovationer, vilket rimmar väl med själva kärnan i KONE som sedan årtionden tillbaka handlat om just innovation och tekniska framsteg. Bland annat har bolaget för fjärde året i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag enligt affärstidningen Forbes.

– Vi tycker att det är inspirerande att vara en del i detta nav, säger Malin Brant-Lundin.

Ärvinge är dessutom en levande stadsdel med möjlighet till goda kommunikationer, med närhet till både pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Planerad flytt från Sollentuna till Kista är den 1 september 2015. Atrium Ljungberg står för hyreskontraktet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079