23948sdkhjf

SSC levererar unika skjutdörrar till ungdomslägenheter i Knivsta

Dörrarna har en exklusiv kombination av funktion och konstruktion.
Nu står de första 124 lägenheterna klara i Brf Eda i Knivsta. Junior Living står bakom de moduluppbyggda ungdomslägenheterna som har uppmärksammats för den korta byggtiden och attraktiva prisläget. SSC har levererat objektsanpassade skjutdörrar vars unika funktions- och konstruktionslösning öppnar möjligheter i flera miljöer.

– Dels handlar det om att förena isoleringsförmåga och praktisk användbarhet. För att klara u-värden och ljudkrav får skjutdörren högre vikt. Men för att den ändå ska vara lätt att öppna och stänga utan att behöva lyftas har vi tagit fram en beslagslösning som inte funnits tidigare på marknaden, säger Mikael Lind, försäljningschef för dörrar och glaspartier hos SSC, i ett pressmeddelande.

Kan hålla låga priser
Ett speciellt produktkrav var också att en väggdel byggdes in i skjutdörrspartiet, i detta fall i furu men med möjligheter för alla slags andra träslag. SSC levererade även ytterdörrar och WC-dörrar till lägenheterna.

– Dessutom har det handlat om att leverera snabbt till ett bra pris. Detta för att fungera med hela idén om kort byggtid och rimliga slutpriser på bostäderna. I det fallet har vi på SSC den stora fördelen att vi förfogar över hela kedjan tillverknings-/leveranskedjan utan fördyrande mellanhänder, säger Mikael Lind.
Läs mer om: SSC
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08