23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

”Våra kunder efterfrågar lösningar som reducerar energikostnaderna”

Munters är ett av världens främsta företag inom energieffektiv luftbehandling.

Munters har sedan starten 1955 utvecklats till en position som världsledande leverantör av energieffektiva och hållbara lösningar för luftbehandling och klimatkontroll. Genom innovativ teknik skapar företagets experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters största kunder återfinns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenters. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder. Företaget har cirka 3 800 medarbetare och omsätter cirka 7 miljarder kronor. 

En viktig del av Munters verksamhet är modernisering av befintliga anläggningar. Vi frågar Karl Lowe, regional servicechef för Västeuropa på Munters Ltd, hur satsningen på att erbjuda lösningar och kompetens inom moderniseringar och uppgraderingar startade. 
”Modernisering har alltid varit en viktig del av Munters globala serviceverksamhet. All vår utrustning är givetvis designad och tillverkad för att ha mycket lång livslängd...

Läs hela artikeln här! 

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.047