23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KmK inleder samarbete med tyska Vallon GmbH

Samarbetet avser försäljning och service av produkter inom degausing för effektiv avmagnetisering och förbättrad teknisk renhet.

KmK Instrument AB och tyska Vallon GmbH har inlett ett samarbete på den svenska marknaden.

Vallon GmbH är ett privatägt företag som grundades för över 40 år sedan i tyska Eningen. Idag är företaget en av de ledande inom avmagnetisering, s.k. ”degausing”, vilket omfattar kraftfulla och effektiva spolar och Ok för olika behov.

Produkterna efterfrågas exempelvis av tillverkare av halvfabrikat material och maskinbearbetade industrikomponenter samt vid slutmontering av detaljer. En effektiv avmagnetisering av komponenter och detaljer skapar en förbättrad teknisk renhet, vilket blir allt mer viktigare i olika tillverkningsprocesser för att undvika t ex förslitning och haverier. Kompletta systemen från Vallon kan installeras direkt i en automatiserad process.

Förutom standard produkter för olika tillämpningar, så är en av Vallon’s framstående fördelar att man kan leverera specialanpassade lösningar efter kundens unika behov.

Produkterna säljs och distribueras via KmK Instrument i Västerås, som är generalagent för den svenska marknaden. KmK kommer att tillhandahålla Vallon’s produktportfölj inom Degausing samt erbjuda expertstöd och service.

För mer information, besök www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021-150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.062