23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Proceq tillkännager en ny lösning för sprickprovning

Lansering av den nya lösningen sker i juni vid 19:e världskonferensen för oförstörande provning (NCNDT) i München.

Schwerzenbach/Schweiz den 22 april, 2016 – Proceq – en global tillverkare av bärbara lösningar inom oförstörande provning - har idag meddelat att bolaget inom kort kommer att lansera en ny sprickprovningslösning på marknaden.

Dess avancerade funktioner kommer inte bara att tilltala befintliga partners och kunder, utan också locka nya till företaget. Företaget har en mångsidig kundbas som arbetar inom många sektorer, inklusive olja och gas, flyg, energi, metall produktion och bearbetning samt fordonsindustrin.

Preliminär information kommer att släppas till distributörer på Control 2016 utställning i Stuttgart senare denna månad. Den officiella globala lanseringen kommer att ske under juni, på den 19:e världskonferensen för oförstörande provning (NCNDT) i München, Tyskland.

Proceq VD Ralph Mennicke sade: "Vår nya och spännande produkt kommer med sedvanlig Proceq kvalitet, service och global distribution. Följaktligen, är vårt budskap till dem som använder Proceq paketeringar, stöd och service helt klart - vänta ett par månader och dra nytta av Proceq sprickprovningsteknik".

Marcel Poser, Proceq styrelseordförande och Tectus koncernchef, kommenterade följande: "Genom att använda Proceq’s erfarenheter från de mycket framgångsrika varumärkena Equotip och Pundit och genom att nyttja sin starka ställning på marknaden, bryter nu företaget nya marknadsområden. Stora investeringar och förändringar kommer att fortsätta i Proceq portfölj, med ännu mer spännande nya OFP produkter som lanseras i år".

Produkterna för provning på främst metall säljs och distribueras via KmK Instrument i Västerås, som är generalagent för den svenska marknaden och servicecenter för den nordiska marknaden. För mer information, besök www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021-150 160. Besök gärna vårt democenter på Regattagatan i Västerås.

Läs pressmeddelandet i sin helhet på Proceq's hemsida www.proceq.com



KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047