23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Jonathan Olsson från ByggDialog årets trälärling

Den 21 april delades priset Årets trälärling ut av Sveriges Byggindustriers lokala förening Byggföreningen i Värmland. Jonathan Olsson från ByggDialog vann årets utmärkelse.

För att uppmärksamma lovande, duktiga ungdomar i byggbranschen delar Byggföreningen i Värmland årligen ut priset Årets bygglärling. Syftet är att stimulera, uppmuntra och premiera lärlingar i länet som gör ett bra jobb inom disciplinerna trä, betong, murning, matt- och plattläggning. Fem lärlingar utses, en ur varje yrkesgrupp. Stipendiaterna utses av byggföreningens styrelse.

Årets pris inom yrkesgruppen trä tilldelades Jonathan Olsson, som jobbar som snickarlärling på ByggDialog AB, med motiveringen:

”Ambitiös, ansvarstagande och en omtyckt lagspelare som alltid ställer upp.”

Förutom diplom och blommor fick Jonathan 5000 kr i prispengar.

Prisutdelningen skedde i samband med den traditionella Byggarmiddagen på Nöjesfabriken i Karlstad, som anordnas av Byggföreningen i Värmland. En årlig tillställning där byggare, beställare, fastighetsägare, politiker, kommunala tjänstemän, bostadsbolag och enskilda näringsidkare med koppling till branschen samt BIs medlemsföretag medverkar.

Vi på ByggDialog är oerhört glada över att en av våra duktiga, framstående medarbetare uppmärksammas med detta pris. Stort grattis till Jonathan!

Övrig information
Sveriges Byggindustriers medlemsföretag är organiserade i lokala byggföreningar. Varje byggförening tillhör en geografisk region, som har sin motsvarighet i riksorganisationen Sveriges Byggindustrier. Byggföreningen Värmland tillhör tillsammans med Västra Götaland region Väst.

www.byggdialog.se

ByggDialog AB
Hamntorget 1
652 26 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567056097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.079