23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hög kvalitet med Galdabini dragprovmaskiner och nya Graphwork 6

Galdabini tillgodoser industrins kvalitetsbehov med nya Graphwork 6 till sina dragprovningsmaskiner

Italienska Cesare Galdabini’s materialprovningsmaskiner, för dragprovning-, tryckprovning- och böj provning, lämpar sig väl för tillverkande företag, externa material laboratorium, forskningscenter, skolor och universitet. Provningsutrustningarna och tillbehören är utformade för noggrann provning på metaller, tråd, kompositer, legeringar, plaster, textilier och färdiga komponenter som kan utsättas för hållfasthetsprov etc.

Den ergonomiska utformningen av materialprovningsmaskinerna möjliggör enkel som snabb användning för operatören. Användningen av etablerade testmetoder är enligt internationella standarder som ASTM, ISO, DIN, UNI och andra nationella standarder.

Modeller av dragprovmaskiner består av bordsmodeller för provning upp till 2.5 kN (en-kolumn), samt från 5-100 kN (två-kolumn). Golvstående modeller – av elektromekanisk typ med förinstallerade kulskruvar – omfattar nominella krafter mellan 250 till 2000 kN.

Till utrustningarna används den användarvänliga och nya programvaran Graphwork 6. Tillval är exempelvis en mängd olika exensometrar för enskilda behov, klimat kammare (värme), kylenheter eller robotiserade system.

KmK Instrument är lokal representant för Galdabini i Sverige. I leveransen ingår installation, utbildning, service och kalibrering.

Kontakta Dan Andersson på tel. 021-150 160 och besök vår hemsida för mer information www.kmk-instrument.se.


Kort om KmK instrument AB
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 21 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 11 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Sänd till en kollega

0.047