23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyttan av skadeutredningar – frukostseminarium 20/5 i Göteborg

Välkommen till ett givande och kostnadsfritt seminarium som på kommer att öka din förståelse för hur en skadeundersökning genomförs och varför en utredning bidrar till att undvika framtida skador och kostnader.

Vi har bjudit in en av Sveriges mest erfarna skadeutredare – Lars Andersson från SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut - för att redogöra för tillvägagångssättet och innehållet i en skadeutredning. Vi kommer även att få ta el av faktiska exempel från spännande utredningar både i Sverige och utomlands. Vi avslutar morgonen med en rundvandring hos oss på Safe Control med bl a konkreta provningar av metalliska material i laboratoriet.

Tid: onsdag 20 maj kl 08.00 – ca kl 10.00. Frukost serveras mellan kl 07.30 – 08.00
Plats: Safe Control, Tillgängligheten 1 (Lundbyområdet), Göteborg
Anmälan: skickas till anmälan@safecontrol.se senast 15/5. Seminariet är avgiftsfritt. Antalet platser är begränsat. Anmäl dig därför genast för att säkerställa din plats.

För mera information om seminariet - kontakta Catarina Wernlund, tel: 031-65 64 93, catarina.wernlund@safecontrol.se.

Mycket välkommen med din anmälan till seminariet!


Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial. Safe Control Materialteknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566047832

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032