23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BlueLEVEL-2D App för Android-telefoner och surfplattor

Schweiziska Wyler AG lanserar App för presentation av mätvärden direkt via telefon eller surfplatta.

WYLER presenterar BlueLEVEL-2D App för Android-användare.

För att ytterligare öka flexibiliteten med WYLER BlueLEVEL-2D instrument för lutningsmätning har WYLER utvecklat en gratis BlueLEVEL-2D App för Android-enheter. Denna app gör det möjligt att presentera mätvärden på distans.

WYLER AG är världsledande tillverkare precisionsvattenpass och inklinometrar (lutningsgivare), elektroniska- och analoga handmätinstrument, sensorer för lutningsmätning och mjukvara för lutningsmätning.


WYLER BlueLEVEL-2D:

Vid justering och inmätning av verktygsmaskiner måste oftast två axlar mätas samtidigt. Det högprecisa, två-axliga lutningsinstrumentet WYLER BlueLEVEL-2D är perfekt att användas för uppgiften.
Instrumentet innehåller, trots sitt lilla hölje, två lutningsgivare i X- och Y-riktning och kombinerar både färg och grafik i samma display.
Tack vare sin precision och kompakthet är instrumentet idealt att använda vid maskinuppriktningar både på maskinbas och maskindetaljer.
Den kan användas som separat instrument eller i kombination med WYLER programvara.


WYLER BlueLEVEL-2D finns i två versioner med olika upplösningar och mätområden:

- BlueLEVEL - 2D med mätområde från ±20mm/m och en upplösning från 1µ/m
- BlueLEVEL - 2D med mätområde från ±100mm/m och en upplösning från 5 µ/m

Läs mer om produkten på vår hemsida.


Kort om KmK instrument AB
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 13 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Sänd till en kollega

0.048