23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nominera ditt förslag till Stålbyggnadspriset 2015!

Senast den 28 februari ska du ha nominerat dina förslag till vinnare av Stålbyggnadspriset 2015. Prissumman är 50 000 kr!

Stålbyggnadsinstitutet delar vart annat år ut Stålbyggnadspriset till ett byggnadsverk där man på ett innovativt och arkitektoniskt tilltalande sätt utnyttjat stål i den bärande konstruktionen och även i övrigt utnyttjat stålets egenskaper i fasad, tak och detaljer. Anmälda projekt skall ha en stålkonstruktion som är nydanande i sitt utförande, förena funktion och estetik samt förtydliga fördelarna med stål i konstruktion, produktion, ekonomi och arkitektur.

Projekten skall vara byggda i Sverige de senaste tre åren och färdigställda före den första februari 2015. Alla slags konstruktioner kan delta i tävlingen; broar, kontorshus, bostadshus, industribyggnader, arenor m.m.

Förslag på projekt kan skickas in av vem som helst senast den 28 februari till lars@sbi.se. Inför slutbedömningen ska en skriftlig beskrivning av projektet vara inskickad där beställare, arkitekt, stålkonstruktör och stålentreprenör står bakom nomineringen.

Läs mer här.

Stålbyggnadsinstitutet
Kungsträdgårdsgatan 10, 5tr
111 47 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8020063585

Kontaktperson

LH
Lars Hamrebjörk
lars@sbi.se

Sänd till en kollega

0.047