23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KmK Instrument inleder nya samarbeten

Genom flera nya samarbeten kan KmK Instrument erbjuda ”Best of Brands”.

KmK instrument satsar kraftfullt inom affärsområdet mätteknik och har förstärkt med både personal och agenturer inom handmätdon-segmentet för att skapa en attraktiv inköpsplats. Genom satsningen har KmK Instrument samlat ett brett sortiment av produkter inom handmätdon på ett och samma ställe.

Nya samarbeten
Bland annat har KmK Instrument AB startat ett nytt samarbete med Oskar Schwenk, vilket är ett gammalt traditionsenligt företag i Stuttgart som tillverkar klassiska mätdon som exempelvis Subito. Företaget utvecklar även produkter som indikerande håltolkar både i standard, men också i specialutföranden. Detta sortiment tillför Kmk:s produktionstekniska mätverksamhet ytterligare en dimension

Bästa mättekniken
Andra nya samarbeten är tyska Käfer Messuhrenfabrik som sedan många år är marknadsledande av analoga mätklockor, vippindikatorer med mera, Tyska Kroeplin som producerar skänkelmätinstrument för invändig och utvändig mätning samt Schweiziska PAV som är en erfaren leverantör av högsta kvalitet avseende djupmått och mikrometrar.

Slutligen, med 50 åriga DEMM, från Faenza i Italien, kan KmK leverera specialmätdon och stora digitala skjutmått med krav på högsta precision.

- Vi har skapat ett ”Best of Brands” med de bästa produkterna inom respektive segment från de ledande tillverkarna i Europa. Vi kan därmed erbjuda den bästa mättekniken till attraktiva priser och bästa service med leveranssäkerhet och kunnande inom både standard och speciallösningar, säger Per-Håkan Kalbhenn, vVD på KmK Instrument i Västerås, i ett pressmeddelande.

I samband med satsningen har KmK Instrument även förstärkt med två säljare samt en innesäljare/försäljningsassistent.

Tidigare partners
Sedan tidigare är KmK generalagent i Sverige för Sylvac som tillverkar digitala handmätdon i hjärtat av klockindustrin i Schweiziska Bévilard. KmK har även sedan flera år samarbetat med Trimos och täcker därmed in efterfrågan på kvalitativa höjdmätare och inställningsbänkar.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Per-Håkan Kalbhenn
vVD, Mätteknik & OFP
ph.kalbhenn@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.094