23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mätstrategi för dimension-, vinkel-, form- och lägestoleranser

Workshop för dig som arbetar med, eller är nyfiken på, mätstrategier samt kontur-, profil- samt ytjämnhetsmätning.

KmK Instrument bjuder in dig och/eller kollega till en halvdags workshop i Gävle, Skövde eller Värnamo under maj månad 2013.

Kjell Jansson, applikationsingenjör på KmK Instrument, föreläser om hur man undviker fallgropar och fel samt ger tips för att uppnå en lyckad mätstrategi för dimensions-, vinkel-, form- och lägestoleranser.

Kjell var talare på SVMF:s M.A.X. Manufacturing & Automation Expo på Stockholmsmässan i Älvsjö under hösten 2012. Denna workshop är en fortsättning på det välbesöka och uppskattade seminariet.

Under seminariet, som även är en workshop med handgripliga exempel, kommer Kjell även att förevisa konturmätarsystemet ConturoMatic T1. Systemet tillåter beräkningar, förutom ytjämnhet, avstånd, vinklar och radie, även diameter, rakhet och parallellitet. Genom användande av systemets dubbelspetsar och multikontur-funtion, kan exempelvis både diameter- och tjockleksmått utvärderas i samma mätförfarande.

Du och dina kollegor får möjlighet att bättra på befintliga kunskaper inom mätstrategi för dimension-, vinkel-, form- och lägestoleranser samt praktiskt tillämpning av mätmetod, mätinstrument samt hantering av program.

Anmäl dig på vår hemsida, eller ring tel. 021-150 160

Gävle tisdag 21 maj kl. 09:00-12:00
Skövde onsdag 22 maj kl. 13:00-16:00
Värnamo torsdag 23 maj kl. 09:00-12:00

Evenemanget är kostnadsfritt men måste föranmälas. Vi bjuder på enklare förtäring, kaffe och dryck. Uteblivet deltagande debiteras med 200kr. Anmäl er redan idag då antalet platser är begränsade.

Vi hoppas att få träffa er och kollegor! Välkomna!

KmK Instrument med personal!

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.031