23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

gesis® FLEX - Rumsautomation

| Medlemsnyhet | Företag Wieland Electric AB

gesis® FLEX är framtidens rumsautomation - KNX, KOMPAKT, MODULÄR, STICKBAR

gesis® FLEX tar industriell produktion och hantverkskvalitet till byggarbetsplatsen via stickbara elektriska anslutningar, modulär uppbyggnad och decentraliserad installation. Den mest professionella, enkla, säkra och snabbaste installationsmetoden för smart installation i byggnader på marknaden.

Den modulära KNX-baserade fastighetsautomationen gesis® FLEX är designad för decentraliserad installation. En enhet består alltid av en KNX basmodul och upp till sex expansionsmoduler. Modulerna kan styra belysning via DALI, persienner och värmekällor med mera. Den kompakta och genomtänkta designen innebär att ni kopplar ihop alla anslutningar från samma sida, designen gör det även enkelt att placera gesis® FLEX i byggnader. Matningen och den interna bus ansluts automatiskt när moduler läggs till via en intern bus. Genom att sätta in en försörjningsmodul är det möjligt att försäkra olika funktioner. Användarvänligheten på själva modulen gör idrifttagning och felsökning enklare.

I kombination med stickbar anslutning skapas ett tydligt gränssnitt mellan systemintegration och installation. Alla moduler är stickbara via Wieland Electrics kända gesis GST18 och GST15 serier.

gesis® FLEX är modulärt vilket innebär att förändringar i planerings, genomförande och driftsfasen implementeras snabbt. Vid ombyggningar kan eventuella överskottsmoduler lagras och senare återanvändas.

 

Se mer om Gesis Flex gateways - LÄNK

Du kan också besöka vår hemsida - LÄNK

 

Behöver ni hjälp eller har frågor, kontakta oss på:
Telefon 040-652 90 00
Mail: sales.sweden@wieland-electric.com

Medlemsnyhet

Företag
Wieland Electric AB

Krossverksgatan 9B
216 16 Limhamn
Sverige
Wieland Electric AB

Sänd till en kollega

0.094