23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt oss på Elmia Subcontracor 9-12 november

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

I vår monter hittar du alltifrån små kompaktfläktar till stora axial- och radialfläktar och även elmotorer och drivenheter. Våra duktiga OEM-säljare ser fram emot att kunna visa dig det allra senaste ur sortimentet under mässan i Jönköping.

I vår monter hittar du alltifrån små kompaktfläktar till stora axial- och radialfläktar och även elmotorer och drivenheter. Våra duktiga OEM-säljare ser fram emot att kunna visa dig det allra senaste ur sortimentet under mässan i Jönköping.

Registrera dig för en kostnadsfri biljett till mässan HÄR

Produkter i montern:
420J | Applikationsområden: IT/Telecom,Servrar, Routers, Frekvensomvandlare.
40x 40x 28 mm fläktar som erbjuder ett högre luftflöde vid mycket lägre strömförbrukning samtidigt som de ger betydligt lägre ljudnivå, upp till 5 dB lägre än föregångaren 414JH.

AxiEco | Lämplig för t.ex frys- och kyllager samt värmepumpar.
Särskilt effektiv vid höga mottryck. Med optimerad luftprestandakurva täcker AxiEco ett betydligt större flödesområde än jämförbara axialfläktar.
AxiEco-seriens fläktar är så pass effektiva att vi brukar säga att de besitter superkrafter. Kom och möt vår egen superhjälte i montern!

DiaForce 120 | Lämplig för t.ex kylning av serverhallar.
Som en korsning av en axialfläkt och en centrifugalfläkt. Diaforce suger in och blåser ut luft i axiell riktning, precis som i en axialfläkt, men en diagonalfläkt är många gånger enklare att installera än en centrifugalfläkt, samtidigt som den levererar högre tryck än en axialfläkt med samma byggmått.
DiaForce unika egenskaper ligger i geometrin hos fläkthjul och hus, som i sin optimerade form minimerar turbulens och samtidigt ökar tryckförmågan.
Med lägre ljudnivåer och ökad luftprestanda möter Diaforce önskemål och krav för kylning av av elektronik i t.ex. datacenter eller basstationer för mobil kommunikation.

RadiPac 3 | Applikationsområden: Luftbehandlingsaggregat.
Ny version av vår trotjänare RadiPac. Ökad effektivitet genom bland annat vidareutvecklad impeller. Det robusta materialet möjliggör höga varvtal och därmed mer tryck – upp till 2000 Pa. Kombinationen av högeffektiv EC -motorteknik, aerodynamiska optimeringar, innovativa material säkerställer systemets effektivitetsnivåer på väl över 70%. Det innebär att våra OEM- tillverkare kan fortsätta uppfylla de strängaste effektivitets-kraven samt minska energikostnaderna för slutanvändarna.

RadiFlex D3G 146 | Lämplig för t.ex montering i köksfläktar.
Ekonomisk, högpresterande EC-fläkt för ett brett spektrum av applikationer som flexibelt kan integreras i ett stort antal olika typer av fläktkåpor och gör det möjligt att uppfylla de högsta effektivitetskraven även på den allmänna marknaden. Detta beror på att RadiFlex erbjuder mycket kraft trots sin kompakta design och låga energiförbrukning.

W3G 250EC2401 heavy duty | Applikationsområden: Fordon.
Axialfläktar försedda med energieffektiv EC-motor. Klar för varvtalsreglering med t.ex. 0-10 V signal. Fläktbladens konstruktion ger hög verkningsgrad och låg ljudalstring.

AxiForce-serien | Elektronikkylning
AxiForce80 - "lillebror", kompakt & kraftfull | Ny 3-fas motorkoncept, 90W, förbättrad effektivitet, option: class B (acc. EN55022)
AxiForce120 - "mellanbrorsan", allround | 1-fasmotor, välj mellan metall- eller plasthölje, förbättrad ljudbild.
AxiForce172 - "storebror" | Ny 3-fas motorkoncept, förbättrad prestanda och ljudreducering.

G3G 190
Demonstration av automatisk flödesreglering.

RVE45Utveckling av RV45. | Lämplig för t.ex andningskydd, uppblåsning av bubbelplast, tryckavlastande madrasser, rening av luft på nagelsalonger.
Kompakt centrifugalfläkt, 65x65x64 mm, som med sin höga kapacitet är det en idealisk fläkt för krävande applikationer. Fläkten har fått benämningen RVE45/RVE45DC i 12 V och 24 V-versioner. Hastigheten kan på mindre än en sekund ändras från 5 000 till 40 000 rpm. RVE45 klarar en statisk tryckuppbyggnad på över 5 000 Pa och det maximala luftflödet är drygt 530 l/min. Den robusta designen minimerar vibrationer, vilket ger en så låg ljudnivå som 49 dB(A).

NiQ | Applikationsområde: Kyla
Optimal för områden med indirekt kontakt med livsmedel, såsom i öppna grönsakskylar.
Finns tillgänglig i de tre storlekarna 5, 12, och 18 W. Optimerad motor för hastigheterna 800-2000 rpm.

W1G 200 ATEX | Applikationsområde: Kyla
Axialfläkt med EC-motor, integrerad driv- och styrelektronik. ATEXklass II 3G Ex nA IIA T4 Gc (-30°C _ TA _ +35°C) X.

K4-motorer:
VDC-49.15-K4
Ytter-rotormotor med EC-teknik. Högpolerad motorstruktur för optimal effekttäthet. Helt integrerad K4 -styrning och styrelektronik
Integrerad hastighets-, vridmoment- och lägesreglering. Val av driftlägen och parameterinställning via RS485. Gränssnitt med analoga och digitala kontrollingångar
Elektrisk anslutning via kabel med fria trådändar. IP 54. Kan kombineras med ett antal olika växellådor.

VTD-24.40-K4S VARIOTRONIC
Drivenhet för att driva BLDC-motorer. Upp till 1000 W uteffekt. Fyrkvadrantkontroller. Hastighets-, vridmoment- och positioneringsläge. Val av driftlägen och parameterinställning via RS 485. Användarvänlig parameterinställning med "Kickstart" PC-programvara. Integrerad bromsballaststyrning. Enhetsstatusmeddelande med 2 lysdioder.

ECI-63.40-K4
BLDC-inner-rotormotor med hög dynamik, bra verkningsgrad och jämn gång. Upp till 90% verkningsgrad. Positionering, varvtal och moment anpassas för dina behov. 24 & 48 Vdc. Kan kombineras med ett antal olika växellådor.

Siemens SIMATIC MICRO DRIVE
Siemens Regler PDC 100
EC / EC-drivstyrenhet, utrustad med slutna kretsar för SIMATIC MICRO-DRIVE-drivsystem.

Siemens SIMATIC MICRO DRIVE
ECI-63.20-K1 with IQ-Encoder
Motor för Siemens SIMATIC MICRO-DRIVE. TIA Selection Tool kan användas för teknisk dimensionering av drivningen.

ECI-80.60-K1
BLDC-motor för extern elektronik. 24 & 48 Vdc, med axeleffekt på upp till 750W. Mycket god dynamik och reglerbarhet pga mångpoligt utförande. Mycket hög verkningsgrad på upp till 87%. Växel Optimax dimensionerad för höga intermittenta laster samt för upp till 77 Nm S1 (45:1).

ECI-42.20 med EtaCrown Plus 42
Kompakt, kraftfull och dynamiskt BLDC-motor med bra verkningsgrad för 24 & 48 Vdc.
EtaCrown Plus 42, vinkelväxeln i förstärkt utförande med planetsteg för hög utväxling och verkningsgrad i kompakt format. Upp till 10 Nm S1.

VDC-49.15 ModBus
Ytter-rotormotor med EC-teknik. Högpolerad motorstruktur för optimal effekttäthet. Kör med helt integrerad ModBus-drift och styrelektronik.
Integrerad hastighetsreglerings. Rembrottsavkänning. Möjlighet till ett flertal larmkonfigurationer. Lång livslängd med precisionskullager. IP 54 för industriella applikationer.

Varmt välkomna till vår monter!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.109