23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Altro Ensemble ger tandkliniker något att le åt

| Medlemsnyhet | Företag Altro Nordic AB

Leendet är nyckeln till många av våra dagliga framgångar, därför ville två Smile-In-tandkliniker i Madrid skapa en genomtänkt och välkomnande miljö under vägledning av inredningsstudion Paco Lago Interioriza. Till golvet valde man Altro Ensemble.

Paco Lago valde Altro Ensemble™, vilket de hade specificerat i tidigare projekt. Därför visste de att det skulle passa kundens behov. Med hjälp av utmärkt design ville teamet fånga uppmärksamheten hos en ny kundgeneration och avskilja olika områden på kliniken med en varierande färgpalett. Andra viktiga faktorer vid valet av golv var de ljuddämpande egenskaperna och ett enkelt underhåll.

Designmöjligheter och god service

På kliniken på gatan Alcalá installerades Altro Ensemble i en rad olika färger. Pewter Concrete användes i kundtjänstområdet och korridorerna, och till apoteksutrymmet valdes färgen Pearl Oak. Samma golv har installerats i kundtjänstområden, allmänutrymmen och apoteket på kliniken på gatan Sagasta. Här valde man däremot Altro Ensemble till korridorerna, i nyansen Midnight Wood.

Paco Lago på inredningsstudion Paco Lago Interioriza berättar:

- Vi valde Altro Ensemble för dess fördelar gentemot konkurrerande golv, samt för utseendet, där storleken på plankorna och golvets look var det närmaste vi kunde komma äkta trä. Det stora formatutbudet ger möjlighet till att leka med design och specialanpassade kombinationer.

Han fortsätter:

- Altro är den leverantör som har gett oss bäst resultat och vi har använt deras golv och väggar i många av våra projekt. Altro lyssnar på sina kunder, ger råd och samarbetar med kunden och tar hänsyn till olika behov som uppstår vid varje punkt i projektet.

En exklusiv golvlösning

Altro Ensemble är ett modulgolv som ger fullständig designfrihet att skapa enastående golv för inomhusutrymmen. Med färgblock och geometriska mönster är möjligheterna oändliga, det är bara fantasin som sätter stopp.

Altro Ensemble ger 15 dB ljuddämpande effekt och är extra bekvämt att gå på, vilket gör det perfekt för hotellentréer, foajéer och receptionsutrymmen, samt restauranger och matsalsutrymmen på kaféer, detaljhandeln, kontor och studentbostäder. Kort sagt alla miljöer där design är av yttersta vikt.

Modulerna finns i fyra olika storlekar och olika färger och utformningar kan blandas och matchas för att få fram unika mönster.

Om Altro – www.altro.se

Altro har varit i framkant för innovationer i över 100 år. Idag samarbetar vi nära arkitekter, slutkunder, ingenjörer, konstruktörer och entreprenörer runt om i hela världen. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dem att förvandla vardagliga utrymmen till miljöer som kan öka välbefinnandet hos alla som använder dem.

Genom att konsekvent omsätta kreativt tänkande till praktiska, verkliga lösningar med högsta krav på säkerhet och hållbarhet, har Altro blivit synonymt med kvalitet och ett företag som sätter människors behov i främsta rummet. Det är en människocentrerad syn på design med 2 000-talets krav i fokus.

Vår bakgrund gör att vi värdesätter djärvt, modigt och nytt, och vi utmanar ständigt det som är möjligt och söker nya sätt att inspirera kunder och möta deras utmaningar. Vårt fokus ligger både på vad människor i olika sektorer behöver ha ut av ett utrymme och på mer miljövänliga material.

Vi har kontor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Mellanöstern och vi fortsätter hängivet att utveckla tidlösa lösningar.

Designed for possibilities. Made for people.

Medlemsnyhet

Företag
Altro Nordic AB

Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078