23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Undvik oljespill

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

När du eller ditt företag hanterar oljor eller kemikalier måste du enligt lag använda ett uppsamlingskärl

Det finns en stor risk för spill vid denna typ av arbete varav det är nödvändigt ur ett miljöperspektiv så att inte oljor eller kemikalier sprids i naturen.

Kostnaden för att reparera och sanera oljespill är väldigt hög - en kostnad som man naturligtvis vill undvika. Genom att använda ett uppsamlingskärl tar du hand om naturen samtidigt som du förhindrar risken för att behöva betala saneringskostnader.

Oljesug säljer uppsamlingskärl
Oljesug är ett företag som säljer dessa typer av kärl på den svenska marknaden. Det finns olika varianter och typer - vilken typ av vätska som ska fångas upp avgör vad som behövs. Företaget ger råd om du är osäker på vad just du behöver. Deras produkter är tillverkade i hållbart material i form av galvaniserat stål samt att kärlen är stängda och således kan olja inte rinna ut i naturen.

Det finns även olika storlekar på kälen. Allt från små kärl med plats för några dunkar till betydligt större varianter. Välj det kärl som passar dina behov - välj dock hellre ett lite för stort kärl än tvärtom.

Produkterna är även tåliga vilket betyder att de inte påverkas av syror. Oljesug garanterar att deras produkter har en mycket lång livslängd vilket gör att de sällan behöver bytas ut.

Danskt företag med erfarenhet
Oljesug är ursprungligen ett danskt företag med mer än 50 års erfarenhet på marknaden. Numera är de bland annat aktiva på den svenska marknaden och erbjuder sina produkter till privatpersoner och företag runt om i landet. Företaget jobbar inte bara med att leverera och tillverka produkter av hög kvalité men även att ställa om mot ett mer hållbart samhälle.

En absorberingsmatta fångar upp oljespill
En annan användbar produkt för användning i miljö där finns risk för oljespill är en absorberingsmatta. Mattan suger åt sig spilld olja och förhindrar att det rinner ut i naturen. Oljesug säljer också olika typer av dessa mattor.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063