23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Värmepump Ammoniak / Co2

Säljes
Förfallodatum
den 25 februari 2022
Skick
Ny
Tillverkare
SLS Kyla Värme Energi
Modell
Värmepump SLS
År
2021

Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10MW, kryssningsfartyg eller oljeplattform? Ur ledorden Kvalite – Miljö – Flexibilitet – Footprint har SLS under 20år format en produktlinje som erbjuder allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl- och värmepumpsindustrin. NH3 och CO² är det köldmedium som står för den största delen av vår tillverkning och det vi förespråkar i alla lägen.

Värmepumpar / Ramaggregat för montage i maskinrum utgör den verkliga kärnan av vår verksamhet och är vår absoluta spetskompetens. Aggregaten är 100% anpassade efter kundens specifika önskemål som kan vara allt från ett extremt Footprint, höga effektivitetskrav, specifika krav på mjukvara eller något så enkelt som lågt pris. Tillverkande industri, livsmedelsindustri, bergvärmeanläggningar är typiska exempel på applikationer som är ständigt återkommande i vår produktion.

Värmepump bostadsområden /Visste du att många bostadsområden med tex privata föreningar skaffar egen värmepump för att få ner kostnaden? Ej förbrukad värme säljs vidare till fjärrvärmenätet.

 
Säljare
SLS Kyla Värme Energi AB

SLS Kyla Värme Energi AB
Butängsgatan 6 D
602 23 Norrköping
Sverige

Therese Reimander
Telefon: +46 011-13 51 50

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.125