23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ITW Construction Products ApS

ITW Construction Product är en leverantör till den danska byggbranschen, med varumärken som Paslode, SPIT och NKT Fasteners har ITW Construction Product marknadens bredaste sortiment av fästlösningar för trä, betong, stål och gips. Sortimentet består av allt från de minsta spikarna och skruvarna till de stora containerlösningarna. Arbetet utförs för att hjälpa hantverkare, entreprenörer och ingenjörer att bygga effektivt, säkert och mer hållbart.

ITW CP har två produktionsanläggningar i Norden, en monteringsfabrik i Aulum och fabriken i Middelfart, som rymmer bl.a. världens mest avancerade nagelproduktion. Middelfart är också det nordiska huvudkontoret och det nordeuropeiska centrallagret.

Totalt finns det ca. 200 anställda i Danmark och cirka 300 i Norden. På ITW CP är processoptimering, kvalitetssäkring, samarbete, utveckling, ansvar och inkludering en del av vardagen. Företaget är en del av Illinois Tool Works, som nästan har 50 000 anställda i 55 länder.

ITW består av ett stort antal affärsenheter och varumärken som är verksamma på flera globala marknader. Vår självstyrande verksamhetsstrategi och vårt fokus säkerställer att våra företag ligger nära de som köper våra produkter. Denna närhet och lokala kunskap gör att vi snabbt kan identifiera och möta kundernas behov med rätt produkter och supporttjänster.

Sammantaget kommer vår framgång från det gemensamma resultatet av aktiviteter på många olika marknader, främst bygg- och bil- och livsmedelsutrustning. Sammansättningen av dessa intäkter skapar stabilitet under ekonomiska fluktuationer och gör oss motståndskraftiga mot nedgångar på marknaden. En stark position på en marknad kompenserar för fluktuationer på en annan.

Fakta om ITW Construction Products ApS

Adress
ITW Construction Products ApS
Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Se på karta

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 63411010

VAT nummer: DK14395016

P nummer: 1000735407

Kontaktpersoner

Kia Fryland Nielsen

Sänd till en kollega

0.11