23948sdkhjf

Protox Aps

Mögel-, svamp- och insektsbekämpning
Protox är verksamt inom utveckling och försäljning av produkter för förebyggande och bekämpning av mögel-, svamp- och insektsangrepp i trä och murverk, samt tillhörande utbildning och kurser.
Protox är ständigt tillgänglig för rådgivare som till exempel arkitekter, entreprenörer, hantverkare, byggkonsulter och rådgivande ingenjörer.
Protox Produkter distribueras till professionella användare genom hantverkare och målare.

Erfarenhet med rådgivning
Protox grundades av cand. scient Ole Munck som är biolog och företagsforskare och som specialiserat sig på inomhusklimat och svampangrepp i virke och murverk. Ole Munck har länge varit involverad i rådgivning inom svamp och byggnadsrenovering.

Protox drivs stadigt framåt med den grundläggande principen att den rätta lösningen för en uppgift i en byggnad inte bara kräver rätt produkter, utan minst lika viktigt är en kompetent förståelse för problematiken, kunskap om möjligheter och metoder samt råd om lösningar.

Rådgivning vid problem
I samband med försäljningen av ett antal specialprodukter för insekt-, svamp- och mögelbekämpning, kan Protox hjälpa till med professionell rådgivning för miljövänlig användning, arbetsmiljöfrågor och lösningar för konkreta mögel-, insekt- eller svampproblem.

Produkter

Kataloger

Fakta om Protox Aps

Adress
Protox Aps
Fabriksvej 19
6000 Kolding
Se på karta

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +46 75504022

Fax: +46 75504022

VAT nummer: DK26689228

Anställda: 6-10

Se hemsidan

Contact Persons

John Lundsgaard

Sänd till en kollega

0.209