23948sdkhjf

Elecosoft Consultec AB

Våra programvaror

Elecosoft utvecklar effektiva och användarvänliga programvaror för hela byggindustrin och för hela byggprocessen.
Välkända program som hjälper dig med projektplanering, CAD, konstruktion, kalkylering, dimensionering och projekthantering.

Elecosoft formar och förverkligar morgondagens miljöer

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom alla våra tjänster och program är att de ska förenkla din tillvaro med planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Allt för att arbetet ska flyta på smidigt och för att du ska få tid över till din huvudverksamhet. Förutom tjänster kopplade till våra program erbjuder vi kundspecifik mjukvaruutveckling som tjänst.

Organisatoriskt är Elecosoft en koncern som består av moderbolaget Consultec Group AB samt dotterbolaget Elecosoft Consultec AB. Sedan 2003 ägs Elecosoft av brittiska Elecosoft plc. I Elecosoft plc har vi en stabil ägare som satsar på mjukvaruutveckling.

Rötterna i branschen

En av anledningarna till att vi i dag är marknadsledande inom flera områden är att vi är byggare och installatörer i grunden. Vi förstår branschens behov. Utan rötterna i branschen skulle vi aldrig kunna utveckla användarvänliga IT-verktyg som gör arbetet enklare för dig. Vi skulle inte heller på ett trovärdigt sätt kunna erjuda hållbara och kloka tjänsteuppdrag eller ge dig relevant utbildning och support. För oss räcker det inte med att kunna programmen, vi måste kunna branschen också.

Fakta om Elecosoft Consultec AB

Adress
Elecosoft Consultec AB
Box 111
931 21 Skellefteå
Se på karta

Region
Sverige
Västerbottens län
Skellefteå kommun

Telefon: +46 0101308700

VAT nummer: SE5564531514

Anställda: ca. 80

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.108