23948sdkhjf

Goda projekt lyfts på ny branschdag

– Det har saknats en branschdag med tydligt fokus på våra byggprojekt och människorna som driver dem. Därför har vi tagit initiativ till eventet Det Goda Projektet, säger Tommy Lenberg, vd på Byggherrarna.

Det blir en heldag med inspiration, erfarenhetsutbyte och lärande. Inte minst kommer vi att få lyssna till lyckade projekt som delar med sig av sina framgångsfaktorer, berättar Tommy Lenberg vidare.

Eventet Det Goda Projektet baseras på ett manifest där man säger sig drivas av ”visionen om det goda projektet som sätter människan i fokus”.

– Vi måste inse att byggbranschen, mer än många andra branscher, är väldigt beroende av människor. Att leda ett byggprojekt är en stor ledarskapsutmaning. Oomtvistat har branschen långt fler duktiga tekniker än ledare. Med Det Goda Projektet vill vi sätta människorna i projekten i fokus och ge dem goda förutsättningar att driva lyckade projekt. Med inspirerande föreläsningar, paneldiskussioner och goda exempel från lyckade projekt vill vi skapa insikter och inspiration att driva ännu bättre byggprojekt, säger Thomas Samuelsson, vd på Binosight och medarrangör för eventet.

Det Goda Projektet arrangeras av Byggherrarna, med Binosight som medarrangör samt Byggföretagen och Byggcheferna som partners.

Artikeln är en del av vårt tema om Branschnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094