23948sdkhjf

Byggdialog fjärde största skolbyggaren – klättrar för tredje året i rad

Enligt Byggvärldens rankning är Karlstadbaserade Byggdialog fjärde största skolbyggaren i Sverige och gått från tionde till fjärde plats på bara två år.

Byggföretaget utmanar konkurrenterna med sin snabba expansion. 

– Vi vill förändra branschen mot ett ärligt och mer effektivt sätt att jobba. Vi genomför våra projekt i partnering vilket för oss är det enda alternativet, det har det varit från start. Partnering är väldigt väl lämpat för att bygga skolor då verksamhet, elever, lärare och personal involveras och får säga sitt tidigt i processen, säger Michael Sundhäll, vd på Byggdialog.

Byggdialog har sedan företaget grundades 2007 satsat på samhällsviktiga projekt som skolor, sjukhus och tekniska försörjningsanläggningar. 

– Vi kommer in mycket tidigare i projekten och hjälper kunden att göra rätt från början. Till skillnad från hur det brukar vara när man jobbar mer traditionellt. Vi har inga dolda agendor. Med partnering har vi också möjlighet att bygga hållbara skolor eftersom både förvaltning och drift är med i dialogen och vi kan ta beslut tidigt i processen som främjar klimat och miljö, säger Michael Sundhäll.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.119