23948sdkhjf

Peab inviger byggstart av nytt landmärke i Skellefteå

Den 13 september klockan 12.00 sätter Peab spaden i jorden för byggande av 87 nya bostäder vid Skellefteälven.

Skellefteå växer med flera stora företag som etablerar sig på orten. Peab arbetar aktivt för att vara med och bidra till att utbudet av bostäder blir fler i Skellefteå genom bland annat nyproduktion i form av bland annat bostadsrättsföreningen Framtiden.

– Många har visat intresse för våra nya bostäder i Brf Framtiden, vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi ser nu fram emot att se kvarteret växa fram, säger Anders Åström, regionchef Peab Bostad.

Husen som blir Svanenmärkta, byggs med ett läge direkt vid älven och kommer med sina 7 och 9 våningar bli ett nytt landmärke i stan. Lägenheterna har ljusa och kvadratsmarta planlösningar där detaljer för ett bekvämt boende är i fokus. De allra flesta lägenheter har balkong, vissa två och på de översta våningarna har bostäderna härliga takterrasser.

Brf Framtiden ligger med närhet till det mesta. Naturen och älvspromenaden direkt runt husknuten, Campus 400 meter bort och centrala Skellefteå med shopping, nöjen och restauranger på andra sidan älven.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094