23948sdkhjf

Arkitektkoncern slår vinstrekord

Arkitektkoncernen Arkvision Nordic ökar vinsten rejält under årets andra kvartal, hela 96 procent gentemot samma kvartal 2021.

Enligt Arkvision Nordic är resultatet på 5,3 miljoner kronor det största Q2-resultatet någonsin för koncernen. 

– Det är en kross av tidigare Q2:or och visar att vi är på rätt väg. Bolagen i koncernen har börjat jobba tightare ihop och det märks att vi inspireras av varandras hårda arbete och kan dela kunskap och insikter. Vi pushar varandra att hela tiden ligga i framkant i allt vi gör, säger Viktor Morgården, vd på Arkvision Nordic, i ett pressmeddelande.

I koncernen ingår MER Arkitekter, ETTELVA Arkitekter, Millimeter Arkitekter och Obeon. Koncernidén bygger på att låta självständiga och starka bolag täcka alla behov inom arkitektur och stadsplanering.

– Vi går ur andra kvartalet och första halvåret med ett all time high-resultat. Våra kunder är stabila och återkommande men vi har också fått in flera nya så som Stockholms Stad och Sundbybergs Stad, utan att tappa några kunder. Det har också inneburit att vi blivit fler medarbetare och kunnat leverera i ännu fler projekt med bibehållen hög kvalitet, säger Nico Liljenberg, tf vd på ETTELVA Arkitekter. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094