23948sdkhjf

Lambertsson snabbskickar bodar till Stora Enso - igen

Lambertsson ingår avtal med Stora Enso om att etablera 73 bodar. Uppdraget utförs i samband med ett planerat underhållsstopp vid Nymölla bruk i Skåne.

– Det är andra gången på kort tid som vi får detta förtroende av Stora Enso, säger Staffan Martinsson, projektledare på Lambertsson.

Lambertsson har ingått avtal med Stora Enso om etablering av 73 bodar. Uppdraget utförs i samband med ett planerat underhållsstopp vid Nymölla bruk i Skåne.

När skogsindustrikoncernen Stora Enso genomför ett planerat underhållsstopp vid Nymölla bruk är det åter Lambertsson som levererar bodar åt personalstyrkan på cirka 300 personer. Den senaste gången var i oktober förra året.

Bodarna levereras från Ängelholm och inkluderar 50 manskapsbodar med omklädningsrum och matplatser, 20 toalettbodar samt tre kontorsbodar. Uthyraren monterar allt på plats och kopplar in vatten och avlopp.

– Allt placeras ut enligt en detaljerad ritning och vi ser till att alla transporter kommer till rätt plats i rätt ordning. Kort därefter ska bodarna i retur och genom att få till ett bra flöde så kan vi hålla nere kostnaderna för kunden, säger Staffan Martinsson.

Alla bodar ska vara på plats och fungerande den 16:e september då underhållsstoppet inleds. Förutom leveransen av bodarna kommer man även att sätta upp en 100 meter lång barriär med staket för att skydda personalen från den tunga trafiken i området.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093