23948sdkhjf

Peab tillsätter ny regionchef i norr

Peab rekryterar Christoffer Björn som ny regionchef med ansvar för Peabs projektutveckling i norra Sverige.

Där kommer han bland annat att arbeta med utveckling av bostäder, kontor och samhällsfastigheter ingår. Han kommer att utgå från Luleå

– Vi ser den starka tillväxt som sker i norra Sverige och har märkt en stark efterfrågan på våra bostäder i till exempel Skellefteå. De stora industrisatsningar som görs nu ställer krav på att alla samhällsaktörer som kan är med och bidrar. Vi vill bidra genom att skapa nya bostäder som underlättar rekryteringen av nya medarbetare. Men vi ser också ett stort behov av kontor, äldreboenden, skolor och andra projekt, där passar Christoffers profil perfekt, säger Stefan Allansson, affärsenhetschef Riks, Peab Projektutveckling.

Christoffer Björn är hemmavarande i Luleå och kommer senast från en tjänst på Skanska där han arbetat som affärsutvecklare inom kommersiella fastigheter, han har tidigare arbetat som affärsområdeschef på HSB där han har ansvarat för bostadsutveckling i norr. Nuvarande regionchef, Anders Åström som arbetat med bostadsutveckling i 7 år, kommer att jobba parallellt med Christoffer till dess han går i pension under början av 2023.

.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093