23948sdkhjf

GBJ Bygg bygger anläggning och kontor åt Micropower

GBJ Bygg får förnyat förtroende från  Micropower Group och bygger ny produktionsanläggning och nytt huvudkontor.

Micropower expanderar med nytt huvudkontor och produktionsanläggning för litiumbatterier och laddare och det är GBJ Bygg AB som får förnyat förtroende att bygga även den här anläggningen.

GBJ Bygg AB, byggde även Micropower Groups nuvarande batterifabrik med tillhörande kontor, till stor del utförd i trä vilken stod klar 2020.

Det är ett nytt huvudkontor med tillhörande produktionsanläggning, anläggningen kommer att innehålla forskningsavdelning, produktion samt kontor för tillverkning av litiumbatterier och laddare. Den första delen av produktionsanläggningen kommer att tas i bruk 2024. Den sammanlagda ytan kommer att vara cirka 25 000 kvadratmeter.

Platsen blir det nyetablerade Nylandaområdet i Växjö. Precis som de produkter och energisystem som produceras av Micropower, kommer det nya huvudkontoret att dela samma hållbara värden i att vara resurseffektiva och som har som mål att minimera miljöpåverkan i största utsträckning. Byggnaden kommer därför att byggas i trä, från stomme till fasad samt invändiga ytskikt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094