23948sdkhjf

Hon är Stockholms nya stadsträdgårdsmästare

Elisabet Elfström är ny stadsträdgårdsmästare i Stockholms stad, där hon ska arbeta centralt och övergripande med hur stadens offentliga rum utformas.

Elisabet Elfström är landskapsarkitekt och kommer närmast från Sveriges Arkitekter där hon varit arkitekturteamschef och vice förbundsdirektör. Hon har även bland annat arbetat i tio år på exploateringskontoret i Stockholms stad med att utveckla stadens gröna miljöer.

– Det ska bli spännande att ta sig an uppdraget som stadsträdgårdsmästare i Stockholms stad och få arbeta övergripande med hur vi utformar Stockholm. Det känns särskilt roligt när staden satsar stort på att utveckla rollen som stadsträdgårdsmästare, säger Elisabet Elfström, tillträdande stadsträdgårdsmästare i Stockholms stad.

Som ny stadsträdgårdsmästare kommer Elisabet Elfström att få det övergripande strategiska ansvaret för gestaltningen av Stockholms stads offentliga rum. Hon kommer att vara intern rådgivare och ge expertstöd till alla kommunala förvaltningar som arbetar med stadens offentliga miljöer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125