23948sdkhjf

RO-Gruppen ska bli ett av de största – anställer ny chef

RO-Gruppen rekryterar Roger Sundbom till rollen som affärsområdeschef i Göteborg, när man ska bli ett av Sveriges tio största byggbolag.

Sundbom kommer senast från rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling och tillträder sin nya tjänst 15 augusti.

RO-Gruppen förstärker organisationen med Roger Sundbom i rollen som affärsområdeschef i Göteborg. Detta som en del i den expansiva plan som företaget nyligen presenterade med  målet att bli ett av Sveriges tio största byggbolag.

Roger Sundbom har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom bygg- och fastighetsbranschen där han mestadels arbetat med projekt- och fastighetsutveckling, senast i rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling syd/väst. Där ansvarade han bland annat för stadsutvecklingsprojekt med tyngdpunkt i Göteborg och Malmö. Han har sedan tidigare även erfarenhet från liknande roller på Platzer, HSB Göteborg och NCC Property Development.

Roger Sundbom ska arbeta med affärsutveckling med fokus på att utveckla nya affärer och samarbeten med kunder där företaget även ser möjligheter i egenutvecklade projekt och i olika typer av partnerskap.

– Med hans erfarenhet av att utveckla och leda projekt- och affärsutveckling blir han en viktig förstärkning av den fortsatta utvecklingen av RO-Gruppen i Göteborg, säger Marcus Bramer, affärsområdeschef RO-Gruppen.

Roger Sundbom tillträder sin nya tjänst på RO-Gruppen den 15 augusti.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093