23948sdkhjf

Ahlsell inviger ny butik i Östersund

Tisdag den 7 juni kl 07:00 slår Ahlsell upp dörrarna till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler, bara några hundra meter från den tidigare butiken. 

I och med flytten tar Ahlsell Östersund nästa steg mot att bli en utpräglad ”one-stop-shop” med ett både bredare och djupare produktutbud samt kunnig personal som riktar sig till fler kundkategorier.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 240 butiker i Norden. Den nybyggda butiken på Lillängeområdet i Östersund omfattar 4 700 kvadratmeter under tak. Det blir en fullsortimentsbutik som kommer att erbjuda ett djupare och bredare produktutbud inom flera områden, bättre överblick liksom enklare hantering kring hämtning och lämning av gods.

Anläggningen har en stor utegård på cirka 3 000 kvadratmeter med ett kallager som öppnar upp för fler lagerlagda produkter.

– I Östersund har vi sedan tidigare ett uppskattat erbjudande av produkter, tjänster och kompetens inom El och VS & kyl, Industri samt VA & Mark. Med mer utrymme och utökad kompetens tar vi nu ytterligare ett steg för att på ett ännu bättre sätt även tillmötesgå behoven hos våra kunder verksamma inom Bygg, Fastighet och Klimat där vi också satsar på Plåt, säger butikschef Magnus Carlson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081