23948sdkhjf

De valdes ut: Får nytt utetak från XL-Hjälpen

Ålands Motorklubb har blivit utvald bland föreningar från hela landet och kan förverkliga sin dröm via XL-Hjälpen, XL-Bygg:s samhällsinitiativ.

Det är XL-Bygg Simon Bygg och Trä som ska bygga ett ute tak där motorklubbens förare kan ta skydd från sol och regn när det vilar mellan körningarna.

XL-Bygg genomförde XL-Hjälpen för första gången 2019 och intresset för initiativet har vuxit sig starkare för varje år.

XL-Bygg-handlarna har en stark lokal närvaro och XL-Hjälpen är ett engagerande sätt att ge tillbaka till lokalsamhället.

En jury från XL-Bygg har i år gått igenom nomineringar inskickade ifrån hela landet för att välja ut vinnare och har fokuserat på projekt som bidrar till samhörighet och glädje för många, inkludering samt även projekt med fokus på djur och natur.

En av de föreningar som valts ut är Ålands Motorklubb som kommer få hjälp med att förverkliga drömmen om ett nytt utetak. 

– Det är så uppskattat och ärofyllt att bli utvald. Motocross körs i alla väder så taket är jätteuppskattat och nödvändigt för att både anhöriga till åkare och åkarna själva kan skydda sig för vädret mellan åken. Det är inte alla som trivs i lagsporter och motorsport är en individuell sport. Det är så roligt när ungdomar hittar hit och att se hur de har fått blomstra av att engagera sig i motocross, säger Björn Ekstrand, ordförande Ålands Motorklubb

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095