23948sdkhjf

Hon är Årets byggkvinna 2022

Utmärkelsen Årets byggkvinna 2022 går till Malin Söderson, vd på Iskad – Industri & Skadesanering AB. 

Det avslöjades på Byggföretagens prisutdelning under torsdagskvällen. 

I den nya kategorin Årets byggföretag vann TL Bygg för att man engagerat hela byggbranschen och generöst delat med sig av insikter och verktyg som gör att branschen blir mer inkluderande och jämställd. Shakrin Ahmed, projektledare på AFRY, vann kategorin Årets mest inspirerande resa för att hon med envishet vågat följa sin dröm och inte tillåtit sig bli påverkad av yttre faktorer.

Vinnaren av priset ”Årets byggkvinna” tilldelas en kvinna som inte bara är en otrolig förebild, utan även en ledare som tar ansvar, utvecklar och leder personerna i hennes omgivning. I sitt ledarskap tar hon ansvar för olika områden som rör den psykosociala arbetsmiljön, rutiner vid planering och utvecklingen av en maskinpark.

Hon är en person som genom ett konsekvent och långsiktigt arbete har byggt upp en företagskultur som gynnar medarbetarna. Hon imponerar och inspirerar branschen till att ta helhetsansvar för företag och fortsätta utveckla processer och rutiner allt eftersom att tiderna ändras.

Årets byggkvinna är en självklar vinnare som med engagemang, stort ansvar och kompetens inte bara leder sig själv och sitt företag till utveckling utan även sina medarbetare. Utmärkelsen ”Årets Byggkvinna” tilldelas Malin Söderson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093