23948sdkhjf

Uppdrag med tekniskt djup för Structor

Structor Byggteknik projekterar bygghandlingar för den nya serviceanläggningen åt Motorcentralen i Umeå. 

Uppdragsgivare är OF Bygg AB, som är totalentreprenör för projektet. Planerad byggstart är i maj 2022 och anläggningen kommer bestå av 4 byggnader som upplåts åt Motorcentralen Audi handel.

Structor var med tidigt i projektet, först som konstruktör i upprättandet av förfrågningsunderlag inför upphandlingen av totalentreprenören. Nu består rollen av att ta fram bygghandlingar för arkitektritningar och konstruktionsritningar.

Projektet består av en byggnad för bilhall, verkstad och kontor, en med förråd och garage, en för maskintvätt och en byggnad för karantänsplats för elbilar. Färdigställandet av bygget planeras till sommaren 2023.

Det känns jättekul att vi nu är i slutfasen av projektet. Det finns vissa tekniska utmaningar, då vi måste ta hand om relativt höga jordtryck och djupa urschaktningar för billyftar i marken. Det är en styrka att vi varit med tidigt i projektet och har ett gott samarbete, där varje person är oerhört viktig för arbetet framåt, säger Mikael Lundberg, vd och delägare på Structor Byggteknik Umeå.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.141