23948sdkhjf

Misstänkta bedragare utger sig för att vara Trelleborgbyggare

Trelleborgare erbjuds hjälp från någon som felaktigt utger sig för att vara från företaget AEM bygg. "Det är en form av kriminalitet", säger bolagets riktiga ägare.

Delägaren Jörgen Persson polisanmäler och vill nu varna kunderna.

Trelleborgarna får reklam i brevlådan från ett byggbolag som erbjuder sig hjälpa dem med fönsterbyten, bygga uterum, attefallshus och förråd eller tillbyggnader. AEM bygg i Grevlunda utanför Kivik har 20 anställda och en förväntad omsättning i år på runt 50 miljoner. De bygger framför allt prefab-hus, runt om i Sydsverige. Men sällan i Trelleborg.

Delägaren Jörgen Persson kontaktades av en person i Trelleborg som fått lappen i sin brevlåda. Någon utger sig för att vara hans företag. Företagsnamnet och organisationsnumret stämmer med Perssons bolag. Men kontaktuppgifterna går någon annanstans.
– De kunder som blir utnyttjade i sånt här, har man ju läst, får ofta betala för ett väldigt dåligt arbete. Det är mest för kundernas skull jag anmäler det här, säger han.

– Det påverkar inte oss så mycket, men jag vill polisanmäla det för att ha ryggen fri. Det är på grund av de här jäkla nätsidorna där folk kan kolla upp vad som helst om aktiebolag, säger han till Trelleborg Allehanda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093