23948sdkhjf

Balder och Hedin storbygger i Linköping

I Linköping uppför fastighetsbolaget Balder sex nya fullserviceanläggningar för Hedin Mobility Group. 

Först ut är nya Porsche Center Linköping som invigs 25 februari och blir Nordens första fullserviceanläggning enligt det nya konceptet Destination Porsche.

Anläggningen är på cirka 3 500 kvadratmeter och förberedd med solcellsanläggning för strömförsörjning av såväl fastigheten som elbilladdarnas behov. Under 2022 invigs ytterligare två märkesanläggningar att invigas och tre byggstartas.

På en bruttototalyta om cirka 15 000 kvadratmeter i området Mörtlösa, längs E4:an vid norra infarten till Linköping, etablerar Hedin Mobility Group sig med totalt sex nya fullserviceanläggningar.

Fastighetsägare och byggherre är Balder som i och med färdigställandet av fullserviceanläggningarna i Mörtlösa hyr ut omkring 50 fastigheter till Hedin Mobility Group runt om i landet.

På tomten intill Porsche-anläggningen invigs Jaguar/Land Rovers nya lokaler i maj och senare i år kommer ytterligare en anläggning att färdigställas. Byggstart för de tre sista anläggningarna är planerad till våren 2022 med invigning sommaren 2023.
 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109