23948sdkhjf

Missing people letar efter byggjobbare

Missing people kommer under veckoslutet att ffortsätta söka efter den man som saknas efter arbetsplatsolyckan i Gubbseleforsen i Vilhelmina.

Läs:https://www.buildingsupply.se/article/view/818578/byggnadsarbetare_forsvann_i_fors_befaras_drunkat

En 50-årig smed försvann i Gubbseleforsens vatten i Vilhelmina, i början av november 2021. Arbetsplatsolyckan skedde  när två män, anställda av Aqua Support i Vilhemina, höll på att lägga ut isnät åt Vattenfall i Vojmån, skriver Byggnadsarbetaren. 

Nu återupptas sökningarna igen. Insatsledaren Martin Persson på Missing People Västerbotten kontaktade polisen och förslog att de skulle återuppta sökandet. 


– De tycker att det var ett jättebra förslag och vi har också haft kontakt med anhöriga. Vi gör det här för de anhörigas skull, säger Martin Persson, insatsledare för Missing People, Västerbotten.

Sökningsarbetet pågår mellan fredag och söndag i Gubbseleforsen. Martin Persson och ytterligare två personer i Missing People utför det.
– Det är ett väldigt riskfyllt uppdrag, men vi har satt säkerheten först. Det är väldigt strömt i forsen, säger Martin Persson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125