23948sdkhjf

Ny vd vid Träcentrum

Anna Werbitsch Arnell blir ny vd för Träcentrum i Nässjö.

Anna Werbitsch Arnell är fil kand i media och kommunikationsvetenskap och har flera års erfarenhet av arbete inom Lantbrukarnas riksförbund, LRF.

Anna Werbitsch Arnell kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Länsförsäkringar i Jönköping där hon ansvarat för att bygga upp en ny försäljningsorganisation för lantbruksförsäkring.

– Jag är mycket nöjd med att Träcentrum nu får Anna Werbitsch Arnell som vd. Anna har relevant erfarenhet av utvecklingsarbete i den typ av idéburen organisation som Träcentrum är. Hon kommer med sitt ledarskap, driv och engagemang leda Träcentrum in i framtiden på ett väldigt bra sätt, säger styrelsens ordförande Jonas Svensson.

– Träcentrum har en mycket viktig roll i branschen för trä, möbel och inredning, säger Anna Werbitsch Arnell. Tillsammans med alla fina medarbetare känner jag att vi kan göra stor skillnad och leda industrins utveckling. Träcentrum har dessutom en fantastisk anläggning med utbildning, restaurang och konferens, en anläggning som är basen i verksamheten.

Anna Werbitsch Arnell tillträder som vd vid Träcentrum den 1 maj.

Träcentrums nuvarande vd, Joakim Brobäck, blir framöver tekniklektor på Tekniska högskolan i Jönköping.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109