23948sdkhjf

BKMA tecknar avtal med Binosight

Byggföretagens BKMA-certifiering har tecknat avtal med Binosight som utvecklar verktyg för kvalitetsmätning av byggprojekt säger de i ett pressmeddelande. Genom det nya samarbetet säger de att företag som är anslutna till certifieringen får ett verktyg att kunna mäta kvalitet i projekt. På så vis kan de enligt branschorganisationen skapa underlag för utveckling och förbättringar.

Byggföretagen beskriver på sin hemsida att deras BKMA-certifiering underlättar i att uppfylla krav på arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Verktyget ska ge företaget som använder det rutiner och stöd för ständig förbättring. 

– Vi är mycket nöjda med att vi genom detta samarbete kan erbjuda våra BKMA-kunder ett unikt verktyg för kvalitetsmätning. Det stärker ytterligare vår certifieringstjänst, bidrar till en positiv branschutveckling och det kommer att hjälpa våra kunder och Byggföretagens medlemsföretag att bli mer konkurrenskraftiga och attraktiva på marknaden, säger Claes Thunblad, chef Affärsutveckling på Byggföretagen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094