23948sdkhjf

Asplunds bygg har inga maskiner som bara står

I Västerås uppför Asplunds bygg ett flerbostadshus på fem våningar och hyr in liftar, bilmaskiner, gipsvagnar och gipsbockar.

Inom kvarteret Högne i Västerås byggs femvåningshuset med källare samt en större innergård. 

Totalt upplåts 54 lägenheter samt ett parkeringsgarage med 320 p-platser. Företaget använder sig av Rentas  digitala maskinpark, för att spara pengar.

Just nu hyr Asplunds liftar, bilmaskiner, gipsvagnar och gipsbockar.

– När jag loggar in på datorn får jag snabbt en överblick och vår arbetsledare Sofia kan beställa från telefonen direkt från bygget och allt är kopplat till samma konto. Det helhetsperspektivet förenklar, säger Mikael Jansson, platschef på Asplunds bygg.

Det bästa med appen är påminnelsen som vi får när en maskin ska tillbaka. I ett bygge är det en hel del maskiner i rullning och då vill vi inte ha ett gäng som bara står, sedan är Västeråsdepån ruskigt snabb på att komma ut och hämta eller lämna. Jag lägger en beställning under förmiddagen och har en i användning efter lunch. Vi sparar pengar och blir snabbare.

Asplunds bygg är verksamt i Västerås, Örebro, Skövde och Jönköping där de värnar om lokala kund -och leverantörsrelationer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.111