23948sdkhjf

Karl Hedin Bygghandel etablerar i Sälenfjällen

Öppnar  i början av 2023 och blir Karl Hedins bygghandel nummer 49.

Karl Hedin Bygghandel är efter etableringen i Sälen sammanlagt 49 enheter som samtliga drivs av lokala entreprenörer som bor och verkar inom den aktuella regionen. Platschefens möjlighet att hitta det lokala upplägget som passar kundstrukturen på respektive ort är en otroligt viktig detalj i AB Karl Hedins strategi, och personalens insats är avgörande för den expansion som bygghandeln har gjort de senaste åren.

– I över tio år har vi varit leverantör av byggmaterial i Sälen, säger Martin Stolth, Regionsamordnare på Karl Hedin Bygghandel. Material har framförallt levererats från Mora med en logistiklösning i förhållande till respektive projekt. Vi har länge sökt en lämplig yta för att etablera en bygghandel i Sälen med ett än mer hållbart erbjudande till marknaden med lokal förankring samt med lojalitet till landsbygden och dess miljö.

Konceptet ”Från planta till planka” i kombination med ett starkt lokalt engagemang är viktiga delar i Karl Hedins långsiktiga arbete med att bygga en riktigt bra bygghandel, säger Lars Lindgren, vd vid Karl Hedin Bygghandel. Vi ser stor potential i Sälen och kommer genom våra lokala duktiga medarbetare att växa och utveckla vår verksamhet. Vi ser fram emot etableringen och planerar att öppna i början på 2023.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11