23948sdkhjf

Hon blir koncernansvarig på Svensk Husproduktion

Anneli Johansson utses till ansvarig för hållbarhet, kommunikation och marknad, och är ny medlem i koncernledningen för Svensk Husproduktion.

Koncernen Svensk Husproduktion är med varumärkena Trivselhus, LB-Hus och Movehome Sveriges största aktör inom styckehussegmentet, enligt pressmeddelandet frfån koncernen.

De rekryterar Anneli Johansson, tidigare affärschef Projekt Trivselhus, till den nya tjänsten som koncernansvarig för hållbarhet, kommunikation och marknad. Hon kommer att ingå i koncernledningen och får det övergripande ansvaret att vidareutveckla och driva arbetet inom dessa områden framåt.

– Vi ser ett ökat behov av att driva dessa nära sammankopplade frågor och jag är övertygad om att det kommer att bidra positivt till utvecklingen av Svensk Husproduktion, säger Stefan Holmberg, koncernchef Svensk Husproduktion.

Anneli Johansson har haft flera befattningar inom Trivselhus sedan 2014, senast som affärschef Projekt och dessförinnan som affärschef för Movehome. Hon har en lång erfarenhet av småhusbranschen och har jobbat nära hållbarhetsfrågor inom Trivselhus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094