23948sdkhjf

Byggmax slår upp ny handel i Kristinehamn

Nu är det spikat  och klart att Byggmax öppnar en ny butik på Kajgatan 5 i Kristinehamn och invigning beräknas ske under våren 2022.

– Vi är riktigt glada över att hälsa alla hemmafixare välkomna till Byggmax i Kristinehamn. Snart får fler tillgång till bra byggvaror till riktigt låga priser och jag hoppas att fler tar steget att förverkliga sina byggdrömmar säger Thomas Korent, regionchef på Byggmax.

– Butiken kommer ha Byggmax senaste koncept och kommer mäta cirka 1 500 kvadratmeter med en utomhusyta om knappt 6 000 kvadratmeter, som ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Tack vare den stora anläggningen och ett koncept där våra kunder plockar de flesta varorna utomhus, är det möjligt att besöka våra butiker på ett tryggt och enkelt sätt. Vill man hellre handla hemifrån finns ett ännu större varusortiment att beställa online med över 40 000 varor, med hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butik, där vi plockar ihop varorna åt dig, säger Thomas.  

– Det känns väldigt roligt att tillsammans med Byggmax ha möjligheten till denna satsning i kommunen. Staden är i utveckling och vi tror att Byggmax ligger rätt i tiden för Kristinehamn säger hyresvärden Daniel Thorin på Thorins Industrifastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064