23948sdkhjf

Forsen växer i Kiruna

Forsen anställer Liz Lindmark som projektledare i Kiruna och norra Sverige. Hon har arbetat inom helt andra branscher än bygg, bland annat processindustrin.

– Hur tänkte ni nu, var min första tanke när Forsen hörde av sig till mig. Det här är ju en helt ny bransch för mig, säger Liz Lindmark, projektledare för Forsen i Kiruna.

Liz Lindmark har jobbat med ledarskap, affärsutveckling, försäljning och även projektledning, men inom helt andra branscher än bygg, bland annat processindustrin.

– Förutom ett imponerade cv känner hon till Kiruna med omnejd mycket väl och har ett stort nätverk. Något vi kommer att behöva i vår expansion i norra Sverige, säger Robert Ohlsson, affärsområdeschef Forsen Norr.

Liz Lindmark kommer närmast från Swedavia, där hon jobbat som affärsansvarig. Tidigare har hon startat och drivit en egen träningsanläggning, jobbat på LKAB i åtta år och nästan lika länge på SKF, tidigare MCC AB, som ekonomichef till en början och sedan vd. Hon har varit ekonom och controller i elva år och har en gedigen erfarenhet inom etablering och utveckling av företag.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.161