23948sdkhjf

K-Prefab förvärvar företag inom golvavjämning

K-Prefab AB förvärvar GH Sydgolv AB, som omsätter runt 50 miljoner kronor på årsbasis med ett 20-tal anställda.

Med GH Sydgolvs verksamhet utökar K-Prefab sitt erbjudande som en komplett stomentreprenör.

K-Prefabs förspända massiva betongbjälklag utgör kärnan i stomkonceptet för Hållbara hem. Genom förvärvet möjliggörs utökande av erbjudandet till kunderna då även golvavjämning kan tas med.

- Vi har anlitat GH Sydgolv i flera av våra projekt och är imponerade av deras engagemang och kvalitetstänk. Förvärvet av GH Sydgolv passar bra in i vår strategi att bli en mer komplett partner till kunder som beställer stommar, montage och relaterade tjänster, säger Kaj Grönvall, vd för K-Prefab AB.

K-Prefab AB köper 100 procent av aktierna i GH Sydgolv AB. Parterna har kommit överens om att inte offentliggöra köpeskillingen. Bolaget kommer att bedriva sin verksamhet under nuvarande namn och med nuvarande vd, Michael Hallberg.

Vi ser fram emot att bli en del av K-Prefab och att utveckla det samarbete som finns med nuvarande kunder. Som en del av K-Prefab har vi också möjlighet att få nya kunder och projekt i södra Sverige samt bidra med vår kunskap och erfarenhet som kan utveckla K-Prefabs erbjudande, säger Michael Hallberg, vd för GH Sydgolv.

K-Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens  flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra stomkoncept. Bolaget sysselsätter omkring 550 anställda och omsättningen uppgår till över 1 miljard kronor. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078