23948sdkhjf

Dana Lim har växtvärk och bygger ut igen

Dana Lim bygger ut sitt lager för att förbättra varuhantering och logistik, samt utlovar  därmed bättre service till kunder i hela Norden.

Dana Lim är en av Nordens största tillverkare av spackel, lim och fogmassa. Men företaget växer fortfarande och nu utökar de med en ny lagerlokal på 1 200 kvadratmeter.

Den nya lagerhallen byggs i förlängning till företagets existerande lager och kommer att vara en grundsten i arbetet med att förbättra servicen för kunder i hela Norden. 

Så sent som 2018 expanderade Dana Lim deras huvudkvarter med en ny lagerlokal på hela 3 800 kvadratmeter. Men nu, bara tre år senare, har företaget redan behov för ytterligare kapacitet.

- Det är ju faktiskt inte så länge sedan vi senast utökade vår lagerkapacitet. Därför är det fantastiskt att vi redan nu har behov för ytterligare plats, då verksamheten fortfarande växer. Under den kommande tiden har vi faktiskt stora förhoppningar och förväntningar om att vi kommer att se ytterligare tillväxt i hela Norden, säger Lars Christensen, vd för Dana Lim.

Han fortsätter: 

- Hallen är byggd i samma stil och material som de existerande lagerhallarna från 2018. Den nya lagerlokalen ska förbättra vår interna logistik betydligt, då vi nu kan ha hela vårt produktsortiment samlat under samma tak. Det skapar en enklare och snabbare hantering av varorna ända fram till försändelsen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109