23948sdkhjf

Han är ny vd för Sizes

Industriella flerbostadshustillverkaren Sizes tillsätter Mikael Anjou, tidigare vice koncernchef och dotterbolags-vd, som ny vd för moderbolaget och koncernchef.

- Bolaget är mitt inne i en viktig fas för utveckling av effektiva processer och system. Framgent finns stora planer på expansion. Mikael Anjou har varit med i bolaget sedan i våras med avsikt att träda in som vd och koncernchef. Mikaels kompetens kommer väl till pass för att leda vårt interna förbättringsarbete och har också förmågan att tillsammans med Sizes team förverkliga vår tillväxtstrategi och stärka vår position på marknaden. Det är nu därför dags att lämna över taktpinnen till Mikael, berättar nuvarande vd och grundare Niklas Andersson.

Med 20 år av att driva förändringsarbete och affärsutveckling inom såväl tillverkningsindustri, service som de senaste 10 åren från byggbranschen, däribland som vice koncernchef för Einar Mattsson, besitter Mikael Anjou en lång erfarenhet inom området, heter det vidare.

Mikael Anju tillträdde rollen som vd den 12:e november. Niklas Andersson fortsätter att arbeta med utvecklingen av bolaget, verksamheten och i en roll som ledamot i Sizes styrelse.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141