23948sdkhjf

Peabs platschef utsedd till Årets betongentreprenör

Tobias Strömdahl, Peabs platschef för nybyggnationen av Liljevalchs, är Årets betongentreprenör enligt juryn på den årliga Betonggalan.

I sin motivering lyfte juryn bland annat fram  att Tobias Strömdahl lyckas med detta komplicerade och avancerade projekt med platsgjutna och synliga väggar, golv och tak som kräver bred kunskap om betongens egenskaper.

Varje år hyllas en betongentreprenör som bidragit till att ett speciellt projekt fått ett utmärkt betongutförande, estetiskt och funktionellt eller på annat sätt bidragit till gjutteknikens utveckling. I år vann Peabs Tobias Strömdahl utmärkelsen. Tobias kommenterar det projekt som låg till grund för vinsten.

Vad har varit den största utmaningen?– Gjutningen av taket var ett extra utmanande moment. Jag är stolt över hur vi fått ihop alla delar på ett fantastiskt fint vis. Liljevalchs består av tre våningar som sammankopplats med huvudbyggnaden via en glasgång. Här har vi fått visa vilken enastående kunskap vi har när det gäller just betong.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093